Szolgáltatásaink

Várjuk Önt márkafüggetlen autószervizünkben. Budapest 20. kerületében található autós műhelyünk a megbízhatóság és a szakértelem jegyében működik, hogy járműve mindig optimális állapotban legyen.

Szolgáltatásaink széles skálájával büszkélkedünk, beleértve a szélvédőcserét, melyet tapasztalt szakembereink végzik, hogy autójának üvege mindig tiszta és sérülésmentes legyen. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a részletekre, így biztos lehet benne, hogy járműve nálunk a legjobb kezekben van. Gépjármű kárügyintézés terén is számíthat ránk. Tapasztalt kollégáink segítenek Önnek az esetleges káresemények során, gyors és hatékony ügyintézéssel, hogy Önnek csak a lehető legrövidebb időre legyen szüksége a jármű nélkül. Műszaki vizsgáztatás szolgáltatásunkkal pedig garantáljuk, hogy autója mindig megfeleljen az aktuális műszaki követelményeknek. Kényelmes és gyors vizsgáztatási folyamatunkkal segítünk Önnek abban, hogy autója mindig jogszabályoknak megfelelően közlekedjen.

Budapesti autós műhelyünkben elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége mellett, és mindent megteszünk azért, hogy járműve hosszú élettartamú és megbízható legyen. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és bízza ránk autója karbantartását és javítását!