KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS

Többen azt gondolják, hogy karosszéria javításra csak akkor van szükség, ha valaki balesetet szenved az autójával, ez azonban sajnos nem így van.

Akár egy jégeső vagy akár a nap UV sugarai mind károsíthatják a gépjármű állapotát.

Napjainkban időjárásunk már olyannyira kiszámíthatatlan és szeszélyes, hogy nem meglepő az sem, ha egy meleg nyári napon tomboló jégeső okoz súlyos károkat autónk karosszériáján.

Az ilyen esetekben is bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen cégünknek az a célja, hogy megoldást nyújtson minden felmerülő problémára. A jégeső ellen kitűnő védekezés lehet az, ha autónkkal garázsban parkolunk, azonban ha nics meg ez a lehetőségünk, még mindig letakarhatjuk egy vastag takaróval vagy pokróccal, hogy az megvédje a karosszériát az ütődésektől. Természetesen nem mindig lehet előre felkészülni, de jó tudni, hogy van kire számítani ilyen helyzetben.

Vállalkozásunk egyik fő profilja a karosszéria javítás, melyben tapasztalt szakembereinknek és a legmodernebb technológiáknak köszönhetően az élen járunk.

Sokan ismerjük az érzést, mikor realizáljuk, hogy szeretett autónk fényezésén kár esett. Ez ugyan még csupán esztétikai hiba, azonban ha autónkat eladásra szeretnénk kínálni a későbbiekben, ez roppantul sokat levon értékéből. A sérült fényezés, a lepattogzott festék, vagy a kisebb-nagyobb horpadások az autón mind arra utalnak, hogy karosszéria javításra lesz szükség.  Bármilyen típusú gépjárműről legyen is szó, képzett munkatársaink az összes problémát megoldják.

Mivel a minőségre és a pontosságra törekszünk, a karosszéria javítás időbe telik, viszont a munkálatok idejére cégünk csereautót kínál fel Önnek. A célunk az, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal, ezért alaposan és precízen dolgozunk.

Amennyiben Cascos kárról beszélünk,

mi átvállaljuk az önrészt a karosszéria javítás esetén.